Selecteer een pagina

Hartenlust creatiedag

Hartenlust creatiedag

Wanneer

zaterdag 24 juni 2023    
10:00 - 20:00

Reserveringen

€0,00
Reserveer nu

Waar

Ulicoten
Meerleseweg 8 , Ulicoten, Noord-Brabant/Nederland, 5113 BL

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

 

We zoeken ondersteuning bij het realiseren van een plek om te verbinden, te verstillen, te ontspannen, te genieten en weer tot bloei te komen. Op onze mooie plek in het buitengebied van Ulicoten ligt hiervoor al een fijne basis, met ruimtes om onze plannen te realiseren en een grote tuin, voor een voedselbos, een moestuin, bloemenzee en een vijver. Een sauna en plekken om te recreëren staan ook op ons wensen lijstje.

Omdat delen leidt tot vermenigvuldigen, delen we graag ons enthousiasme, onze liefde voor het werk dat we doen en de dromen die we hebben met jou of jullie. Zodat we er met elkaar van kunnen genieten en kunnen inzetten voor ons eigen stukje persoonlijke groei en ontwikkeling. In een omgeving die mens- en diervriendelijk is, waarbij we kunnen eten van ons landje en met elkaar de vruchten kunnen plukken van dit liefdeswerk.

Lijkt het je iets om hieraan bij te dragen? Wij zorgen er voor dat je de hele dag verwend wordt met een heerlijke lunch met lokale, biologische ingrediënten en een maaltijd aan het einde van de dag. Als het weer goed is, steken we ’s avonds een vuurtje aan. Overnachting op het terrein is mogelijk als je je eigen bus of tent bij je hebt.

Interesse in tantra en identificeer je je als vrouw? Op zondag 25 juni geef ik samen met Nienke een dag over sensualiteit. Als je de 24e met ons co-creëert, krijg je 25 euro korting op de prijs. Voor alle anderen: deelname aan de dag levert je een korting op van 25 euro voor een massage of consult.

Werkzaamheden:

– Omheining aanvullen met palen/repareren en de touwen ertussen maken.
– Planken omheining inclusief poorten schuren en beitsen
– IJzeren palen uitgraven
– moestuin creëren op plek paardenbak
– Kas maken
– Labelen planten
– Looppad uitgraven
– Wat je zelf nog wilt/kunt toevoegen

Programma:
10:00 aankomen met koffie/thee en lekkers
10:30 start werkzaamheden
12:30 lunch
13:30 vervolg werkzaamheden
15:30 pauze
18:00 afsluiting met drankje en maaltijd
free time/kampvuur/chillen

Voor vragen kun je een bericht sturen via Whatssapp, messenger of instagram en e-mail. Aanmelden kan gratis via het reserveringssysteem op deze website.

Reserveringen

Tickets

Deelname creatiedag, inclusief maaltijden en overnachting in eigen tent/verblijf

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Aanmelding creatiedag
€0,00
Totaal
€0,00