Selecteer een pagina

Kashmierse massagedag voor stellen – feb22 Inschrijving niet meer mogelijk

Wanneer

zondag 20 februari 2022    
10:30 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Hartenlust - Veld 7 in Dongen
Veld 7, Dongen, Noord-Brabant, 5103 HC

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Deze massage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zintuigelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Programma:
Vanaf 10.00 uur zijn jullie welkom en staat de thee en koffie klaar.
Om 10.30 uur starten we met een korte kennismaking.  Daarna doen we wat lichaamswerk om op te warmen en verschillende contact oefeningen om met elkaar te verbinden. Vervolgens worden jullie onder begeleiding meegenomen in een Tantrameditatie in tweetallen.
Deze vloeit over in de Tandava meditatie die ons voorbereidt op de eigenlijke massage. Anina geeft daarna samen met haar geliefde, Steven, een uitgebreide demonstratie van de Kashmierse tantra massage.

Na de lunchpauze ga je met je partner deze massage beoefenen, en ben je afwisselend gever en ontvanger. Wij dragen zorg voor een veilige bedding, waarin je totaal kunt ontspannen.

Deze dag is bedoeld voor liefdeskoppels en gelegenheidsstellen. Geen partner en toch interesse? Dan vragen we je om zelf een gelegenheidsmaatje te vinden en je gelijktijdig aan te melden. Heb je die niet, dan bieden we je de kans contact te zoeken met een andere losse deelnemer, om te kijken of er een klik is. Deelname is dan pas definitief nadat jullie een setje hebben gevormd.

Voorwaarden voor deelname:
– Je hebt enige ervaring met Tantra, massage en/of lichaamswerk of je bent bekend bij ons
– het bewustzijn dat massage en aanraking worden aangewend als middel tot meer groei en bewustzijn, nooit puur voor eigen genot
– Je bent comfortabel met bloot in de groep
– Je respecteert grenzen van de ander
– mentale en fysieke gezondheid: je bent in staat op een matras op de grond te werken en er zijn geen psychische belemmeringen

Bij twijfel over geschiktheid kun je contact met ons opnemen en kijken wij wat passend is. Zonder ervaring met tantra heeft het geen zin je aan te melden.

Deze dag wordt gegeven door Anina Storteboom, intimiteitscoach en workshopgever/trainer en Steven Ansems, tantramasseur en workshopgever/trainer

Wij zorgen voor koffie en thee, met gezond lekkers tussendoor en een gevulde soep in de pauze. Het aantal deelnemers is beperkt, om zo voldoende ruimte te hebben en afstand te kunnen houden van andere deelnemers. Hiermee is ook jullie intimiteit gewaarborgd en kunnen wij veel persoonlijke aandacht geven.

Het is mogelijk na afloop bij ons te overnachten, in onze fijne B & B kamer.

 

Registratie en aanmelding

Reserveren en betalen doe je als volgt:

  1. Reserveren: Vul je gegevens onderaan deze pagina in. Je krijgt nu een bevestiging via het systeem en daarna een betalingslink.
  2. Na betaling en goedkeuring van deelname is je reservering definitief.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.