Selecteer een pagina

Kashmierse massagedag voor vrouwen – feb23

Wanneer

zondag 26 februari 2023    
10:30 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Ulicoten
Meerleseweg 8 , Ulicoten, Noord-Brabant/Nederland, 5113 BL

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Deze massage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Programma:
Vanaf 10.00 uur ben je welkom en staat de vers gemaakte biologische thee klaar.
Om 10.30 uur starten we met een voorstelrondje. Daarna doen we een opwarming en wat contactoefeningen om met elkaar te verbinden. Vervolgens worden jullie onder begeleiding meegenomen in een Tantrameditatie in tweetallen.
Deze vloeit over in de Tandava meditatie die ons voorbereidt op de eigenlijke massage. Anina geeft daarna samen met haar assistente een uitgebreide demonstratie van de Kashmierse tantra massage.

Na de lunchpauze ga je met je partner deze massage beoefenen, en ben je afwisselend gever en ontvanger. Wij dragen zorg voor een veilige bedding, waarin je totaal kunt ontspannen.

Deze dag is gericht op vrouwen. Je dient comfortabel te zijn met bloot en de bereidheid te hebben om uit te wisselen met iemand die je misschien niet zelf uitgekozen zou hebben. Het staat je vrij en het is aan te bevelen om zelf een maatje te zoeken, waarmee je die dag een gelegenheidsstel vormt.

Voorwaarden voor deelname:
– Je hebt enige ervaring met Tantra, massage en/of lichaamswerk
– Je bent comfortabel met bloot in de groep
– Je respecteert grenzen van de ander
– Je bent mentaal en fysiek gezond

Deze dag wordt gegeven door Anina Storteboom, intimiteitscoach en workshopgever/trainer, met assistentie van Nienke Wedzinga.

Je neemt je eigen lunchpakketje mee en wij zorgen voor een soep, thee, met gezond lekkers bij aanvang en in de pauzes.

 

Registratie en aanmelding

Reserveren en betalen doe je als volgt:

  1. Reserveren: Vul je gegevens onderaan deze pagina in. Je krijgt nu een bevestiging via het systeem en daarna een betalingslink.
  2. Na betaling en goedkeuring van deelname is je reservering definitief. Lekker in de ontspanning blijven na dit heerlijke verwendagje? Reserveer dan een overnachting in onze fijne gastenverblijf met jacuzzi en sauna. Het ontbijtje krijg je er bij. Graag vermelden bij je reservering.

 

EroticSoulArt

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.