Selecteer een pagina

Orgasmic meditation voor geliefden – jan23

Wanneer

zondag 22 januari 2023    
14:00 - 17:15

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Ulicoten
Meerleseweg 8 , Ulicoten, Noord-Brabant/Nederland, 5113 BL

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Tijdens deze workshop gaan we met een klein aantal koppels  de diepte in. Je kunt komen met je geliefde, maar ook met een gelegenheidspartner of intieme vriend/vriendin.

We gaan ervaren hoe het is om elkaar met aandacht aan te raken, vanuit afstemming en verbinding en zonder vooropgezet doel. Wel met een intentie, namelijk om nog beter te leren communiceren met elkaar en nieuwe manieren te ontdekken om je intieme relatie te verdiepen of te verstevigen. Ook leer je technieken om je partner meer te laten ontspannen en wellicht zelfs oude pijn te helen, door jouw liefdevolle aanwezigheid. Dat is de kracht van een liefdevolle relatie; het ondersteunen van elkaars groeiproces en ontwikkeling, gewoon door er te zijn voor de ander!

Orgasmic meditation
Help elkaar om meer te voelen, het lichaam te ontspannen en totaal in je lijf te zakken. Een middag, waarbij je technieken krijgt aangereikt hiervoor en waarin we de Orgasmic meditation zullen introduceren. Dit is een methode die is ontwikkeld door Nicole Daedone, de auteur van Slow Sex, en die heel geschikt is om zowel de gevoeligheid van de man als de vrouw te vergroten en die bovendien een diepere onderlinge connectie teweeg kan brengen. Voor de man een goede manier om meer gefocussed te zijn op de vrouw en het proces/de verbinding in plaats van op het bereiken van een doel.

Welk voordeel heeft het beoefenen in een groep?
* Je ervaart steun van de groep bij het starten met de meditatie en bij het doorgaan.
* De groep biedt veiligheid om met sterke sensuele ervaringen te zijn en ook te ‘spelen’.
* Ervaringen kunnen na afloop van de meditatie gedeeld worden in de groep binnen een veilige bedding van de OM-workshop onder begeleiding
* De OM geeft een verdiepende ervaring op het gebied van je eigen seksualiteit en in een groep word je makkelijker uitgenodigd om het toe te laten, ermee te zijn en het te onderzoeken.

Wat levert de OM op in je relatie?
* Toename van sensuele gevoeligheid, meer ontvankelijk voor opwinding en meer zin in seks
* Een diepere verbinding met je partner
* Meer zelfvertrouwen op seksueel gebied

Wat levert het de vrouw op?
* Je komt meer in je kracht omdat je steeds meer je seksualiteit in eigen handen zult nemen.
* Je leert meer in overgave te komen en meer toe te laten aan intense sensaties.
* Je wordt energieker en levenslustiger.

Wat levert het de man op?
* Je wordt aandachtiger en meer aanwezig tijdens de beleving van seksualiteit
* Je raakt beter afgestemd op je partner
* Je zult veel bewuster omgaan met je eigen seksualiteit

Na een uitleg over de methode en haar oorsprong, laten we jullie zien hoe je dit in de praktijk toepast. Daarna bouwen jullie een nestje om het zelf te ervaren en begeleiden wij jullie in dit proces.

In het filmpje How to OM krijg je een indruk van wat je kunt verwachten tijdens deze workshop. Het is aan te bevelen deze eerst te bekijken, zodat je weet wat je te wachten staat.

Trainers: Anina Storteboom, intimiteitscoach, psychosociaal therapeut en trainer/workshopgever en Steven Ansems, werkzaam als tantramasseur en workshopgever. Onze workshops zijn intiem en kleinschalig, met ruimte voor ieders eigenheid en grenzen.

 

Reservering verloopt in 2 stappen:

Reserveren: Verzeker je van deelname door onderstaande reservering in te vullen.  Graag de namen van beide personen vermelden. Hierna krijg je van ons een bevestiging en een link voor de betaling. Na betaling is jullie deelname definitief.

Deze workshop volgen zonder andere deelnemers? Ook dat is mogelijk. Op verzoek sturen we je onze flyer toe, met daarin ons aanbod voor privé-arrangementen.

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.