Selecteer een pagina

Orgasmic Meditation workshop

Wanneer

vrijdag 10 september 2021    
19:30 - 22:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Hartenlust - Veld 7 in Dongen
Veld 7, Dongen, Noord-Brabant, 5103 HC

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Tijdens deze workshop gaan we met een klein aantal koppels  de diepte in. Je kunt komen met je geliefde, maar ook met een gelegenheidspartner of intieme vriend/vriendin.

We gaan ervaren hoe het is om elkaar met aandacht aan te raken, vanuit afstemming en verbinding en zonder vooropgezet doel. Wel met een intentie, namelijk om nog beter te leren communiceren met elkaar en nieuwe manieren te ontdekken om je intieme relatie te verdiepen of te verstevigen. Ook leer je technieken om je partner meer te laten ontspannen en wellicht zelfs oude pijn te helen, door jouw liefdevolle aanwezigheid. Dat is de kracht van een liefdevolle relatie; het ondersteunen van elkaars groeiproces en ontwikkeling, gewoon door er te zijn voor de ander!

Orgasmic meditation
Help elkaar om meer te voelen, het lichaam te ontspannen en totaal in je lijf te zakken. Een middag, waarbij je technieken krijgt aangereikt hiervoor en waarin we de Orgasmic meditation zullen introduceren. Dit is een methode die is ontwikkeld door Nicole Daedone, de auteur van Slow Sex, en die heel geschikt is om zowel de gevoeligheid van de man als de vrouw te vergroten en die bovendien een diepere onderlinge connectie teweeg kan brengen. Voor de man een goede manier om meer gefocussed te zijn op de vrouw en het proces/de verbinding in plaats van op het bereiken van een doel.

Trainers:
Anina Storteboom – intimiteitscoach, psychosociaal therapeut en trainer/workshopgever
Steven Ansems – tantra masseur en trainer/workshopgever
We hebben diverse trainingen gevolgd op het gebied van liefde, seksualiteit en tantra en jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van mensen met levensvragen. Onze bezieling ligt in het scheppen van een omgeving, waarin mensen zichzelf kunnen zijn en hun levensenergie kunnen aanwenden als middel tot groei.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.