Selecteer een pagina

Sensual journey for women

Sensual journey for women

Wanneer

zondag 25 juni 2023    
11:00 - 17:00

Reserveringen

€125,00 - €225,00
Reserveer nu

Waar

Ulicoten
Meerleseweg 8 , Ulicoten, Noord-Brabant/Nederland, 5113 BL

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Sensual journey for women (part 1)

Een dag voor vrouwen die expressie willen geven aan hun eigen sensualiteit. 

 

Wat is sensualiteit?
Sensualiteit is genieten met je zintuigen, plezier beleven aan wat je voelt, proeft, ruikt, hoort en ziet. Sensualiteit is belangrijk voor onze vitaliteit en de intensiteit waarmee we van het leven genieten. Dit heeft alles te maken met onze levensenergie. Jouw sensuele zelf leert je te ervaren in het hier-en-nu wat de wereld om je heen je aanreikt. Door de verbinding met je zintuigen, krijg je een intiemere verbinding met je lijf en ga je dieper ademen, zodat je meer geniet van de sensaties die je via je zintuigen opdoet. Het zorgt voor ontspanning. En ook dat draagt bij aan meer genieten. Zo leer je steeds beter om met jezelf in contact te komen, met wie je bent en wat je verlangt. De connectie met je innerlijke essentie wordt hierdoor bekrachtigd. Zo brengt jouw sensuele zelf, je kracht en durf om vanuit jouw essentie jouw leven en liefde vorm te geven op weg naar meer levensgeluk!

Sensualiteit zorgt ervoor dat we stralen en dat maakt ons aantrekkelijk, het versterkt ons charisma. Door de aantrekkingskracht die dit heeft op de wereld om ons heen, nodigen we ook anderen uit hier meer mee in contact te komen. In liefdesrelaties zorgt het voor meer vitaliteit en seksuele aantrekkingskracht, wat natuurlijk mooi meegenomen is. 

Belemmeringen in het ervaren van sensualiteit
Sensueel zijn wordt vaak geassocieerd met seksualiteit, een onderwerp waar veel taboes op rusten en waarin we vaak geconditioneerd zijn door opvoeding, geloof en de beeldvorming hierover. De angst om veroordeeld of buitengesloten te worden kan een rol spelen, net als boodschappen die je hebt meegekregen van opvoeders en je omgeving. De beelden die ons opgedrongen worden over vrouwelijke sensualiteit in de media, vervreemden ons van onze eigen lijven, omdat ze stereotype zijn en geen recht doen aan onze eigen vrouwelijkheid, die niet gaat over maten en vormen, maar wel echt en rauw is. Soms gaan we onszelf dan veroordelen, omdat we hier niet aan voldoen en zijn we onvoldoende in staat om onszelf lief te hebben, gewoon zoals we zijn. 

Hoe is het met jouw sensualiteit?
Ben jij je bewust van je zintuigen, je lijf, voel je je lichaam, je bekken en je buik?
Ben je vaak met je gedachten ergens anders? Vind je het lastig om helemaal aanwezig te zijn in wat je doet of waar je bent of dwalen je gedachten vaak af?
Ken jij je verlangens, weet je waar jouw energie van gaat stromen?
Welke oordelen, overtuigingen of schaamte blokkeren je stroom?
Welke negatieve ervaringen spelen je parten? 

Wat kun je verwachten?
Een dagworkshop (van 11.00 tot 17.00) voor en door vrouwen (of zij die zich als zodanig identificeren).
Er is voorzien in een lichte lunch en diverse lekkernijen/snacks voor tussendoor

De dag staat in het teken van verkennen en ontdekken waar onze sensuele energie stroomt en het loslaten van belemmerende patronen die verhinderen voluit aanwezig te zijn in ons lijf. We gaan voelen en ervaren hoe het is om tot sensuele expressie te komen door middel van verschillende zintuiglijke ervaringen in een veilige setting, die we met elkaar creëren. We ronden de dag af met een (conscious) Sensual Play workshop, als kers op deze heerlijke dag, die uitnodigt om te genieten!

We laten je kennismaken met verschillende rituelen en zintuiglijke ervaringen, met veel ruimte voor jouw eigenheid en voorkeuren en respect voor jouw grenzen. Je krijgt de unieke kans om te spelen met en te genieten van jouw sensualiteit, in contact met vrouwen, binnen een begrensd kader, dat we met elkaar bepalen. Er is plek voor maximaal 14 vrouwen. 

Opbouw dag (De inhoud blijft een verrassing)

11.00 Aankomst en start ritueel
Diverse werk- en expressie vormen
Lunch
Vervolg
Conscious Sensual Play
16.45 afronding
Voor de liefhebbers: gebruik van jacuzzi

NB Het is mogelijk om na afloop te overnachten. Dit kan in ons luxe gastenverblijf, maar je kunt ook je tentje of camper meenemen. Bij interesse even persoonlijk contact!

 

Facilitators: Anina Storteboom en Nienke Wedzinga

Anina is een gedreven en ervaren trainer en therapeut/coach en een “deep diver” die wijsheid en kennis vanuit verschillende stromingen en opleidingen combineert met speelsheid en lichtvoetige energie. Tantra heeft haar bevrijd van een boel overtollige bagage en haar hart geopend voor liefde. Ze is de ontwikkelaar van de Temple of Delight tantra workshops (journey of the senses), waar vele mannen jarenlang een warm, liefdevol en toegewijd onthaal kregen.

In haar praktijk Hartenlust geeft ze lichaamsgerichte sessies en massages en verschillende massage-arrangementen en workshops voor stellen en vrouwen. “Door sensualiteit meer ruimte en plek te geven in mijn leven en werk, is mijn aandacht letterlijk verschoven van gevoelens van tekort en pijn naar meer zelfliefde, compassie en plezier in heel subtiele zintuiglijke ervaringen. Onze levensenergie wil onbegrensd stromen om voluit te leven en te creëren!”.

Nienke
Vanuit een persoonlijke zoektocht is Nienke het pad ingeslagen om meer te ontdekken over zichzelf en haar vrouwelijke sensualiteit. Hierdoor heeft ze meer leren genieten van haar eigen lichaam en heeft ze de magie ontdekt van dit samen delen met andere vrouwen in sistergroepen. Het archetype van de sensuele vrouw spreekt erg tot haar verbeelding en ze is zelf ook avonden gaan organiseren om vrouwen hierin te bekrachtigen.

Door die persoonlijke reis kwam ze in aanraking met tantra en zo hebben wij elkaar ontmoet. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd bij Hartenlust, waaronder de tantramassage training voor professionals en is zich gaan specialiseren in tantramassage. Naast haar werk als gastvrouw heeft ze een eigen praktijk “Puur Nien”. 

Nienke is een warm en moedig mens, die de uitdagingen die het leven biedt ten volle aangaat, zonder haar eigen verlangens en behoeftes uit het oog te verliezen. Ze kan goed verbinden en heeft oog en gevoel voor de subtiliteit van het werken met vrouwelijke energie.

Voor deze workshop hebben we onze krachten gebundeld en nodigen we je uit samen met ons op reis te gaan. 

 

 

 

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket
Deelname 1 vrouw
€125,00
Standaardticket voor 2
Deelname koppel (2 vrouwen)
€225,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€125,00
Totaal
€125,00