Selecteer een pagina

Tantra introductie Trilogie -nov/dec2022 Geannuleerd wegens verhuizing

Wanneer

vrijdag 18 november 2022 - vrijdag 16 december 2022    
19:30 - 22:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Hartenlust - Veld 7 in Dongen
Veld 7, Dongen, Noord-Brabant, 5103 HC

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

 

Dit 3-luik is gericht op mensen met interesse in tantra, die relatief weinig of geen ervaring en/of kennis hebben en dit in een veilige en vertrouwde setting willen opdoen en ervaren.
Data: 18 november, 2 en 16 december

Deze trilogie gaat niet door vanwege onze verhuizing. Vanaf 1 januari geven we weer workshops op onze nieuwe locatie in Ulicoten (Noord-Brabant).

Naast een stukje theorie en achtergronden gaan we vooral in op het praktiseren van tantra. Wat komt er bij kijken, wat betekent het voor jou en hoe geef je het vorm in je dagelijks leven?

De middagen zijn zo ingericht dat iedere middag in het teken staat van een belangrijk aspect binnen de tantra. Na een stukje uitleg en verheldering gaan we dit dan verkennen en verdiepen met elkaar door middel van verschillende oefeningen en practices.

Naast verbale, zijn er vooral veel lichaams- en ervaringsgerichte oefeningen, waarbij we ook in zullen gaan op de voorwaarden om op een veilige manier tantra te beoefenen.

Wat levert het op voor je:

  • Een groter bewustzijn
  • Gemakkelijker contact kunnen maken met anderen
  • Meer afgestemd zijn in contact
  • Eigen grenzen kunnen voelen en aangeven
  • Ontspanning en rust in je hoofd
  • Openheid en (zelf) vertrouwen

 

We werken in kleinere groepen van maximaal 12 tot 14 deelnemers, wat een grote mate van intimiteit biedt en veel ruimte voor ieders eigenheid. De sfeer is warm en toegankelijk en we horen vaak terug dat mensen zich vertrouwd en veilig voelen bij ons.

 

Dit 3-luik geeft je de basis om deel te nemen aan de trilogie tantra experience en verschillende andere workshops.  Informatie hier over vind je elders op onze website.

Aanmelden en betalen:

Na registratie hieronder krijg je van ons de betalingslink toegestuurd.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.