Selecteer een pagina

Tantrisch leren masseren Trilogie 2 – nov21

Wanneer

vrijdag 19 november 2021 - vrijdag 17 december 2021    
19:00 - 22:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Hartenlust - Veld 7 in Dongen
Veld 7, Dongen, Noord-Brabant, 5103 HC

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Tantrisch leren masseren Trilogie 2:
op drie vrijdagavonden: 19 november, 3 december en 17 december

 

Tantramassage: wat is dat eigenlijk?

Tantra gaat over aandacht, aanwezigheid,  balans en afstemming in het contact. Tantramassage is voortgevloeid uit het verlangen om elkaar via huidcontact te ontmoeten. Dit is een zeer intieme ontmoeting, die vraagt dat je afgestemd bent en aandachtig en bewust aanwezig bent. Het verlangen of de vraag van degene die gemasseerd wordt, is hierbij leidend, maar niet bepalend. Degene die masseert bepaalt op welke manier hij/zij aanraakt, nadat vooraf is afgestemd wat de ander wilt ontvangen en onder welke condities.

In deze trilogie, die volgt op Tantrisch leren masseren I,  waarin je hebt geleerd hoe je aandachtig aanraakt op de grens,  leren we je hoe je een eenvoudige, intuitieve (tantrische) massage geeft en ontvangt. Je leert hoe je jezelf grondt en de ander uitnodigt in zijn lijf, je leert je energetisch verbinden en we doen oefeningen in het ervaren en tonen van je kwetsbaarheid. Wanneer je TM I niet gevolgd hebt, kijken we even wat je kennis en ervaring is en of dat voldoende is om in te stromen.

Na dit 3-luik ben je in staat om een eenvoudige tantrische massage te geven, waarbij je goed afstemt en aandachtig aanwezig bent. Je kunt zowel je grenzen als je verlangen aangeven en er naar handelen en weet dit ook omgekeerd te respecteren. Je hebt je bewustzijn van eigen kwetsbaarheid en thema’s op het vlak van intimiteit en lijfelijkheid verruimd en bent in staat hierover te communiceren. Je bent je bewust van je persoonlijke leer- en ontwikkelpunten op het vlak van massage (techniek) en je eigen proces.

Na TM II krijg je een korte evaluatie van ons m.b.t. jouw leerproces en kun je doorstromen naar een van de volgende tantrische workshops die we aanbieden.

Registeren doe je via onderstaand inschrijfformulier. Na registratie ontvang je van ons een betalingslink. Na betaling is je registratie compleet en is je deelname definitief. Deze trilogie is geschikt voor singles en stellen van alle genders/samenstellingen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.