Selecteer een pagina

Solo

In balans komen en je levensenergie weer voelen stromen

Je hart weer durven openen om echt contact te maken

Je lijf voelen en je innerlijke vrijheid terug vinden

Het plezier ontdekken van samen spelen en dansen

Verbinding met jezelf en anderen

Hartenlust

Massage Intimiteitscoaching Tantra

Solo

Juist als je alleen bent of zonder je partner ervaringen wilt opdoen, heeft tantra veel te bieden. Via liefdevol contact met anderen (in workshops) of in een helende massage, ervaar je jezelf weer als compleet en kom je in contact met je eigen liefde. Of het nou gaat om vermindering van stress of onrust gevoelens, het weer leren voelen en waarderen van je eigen sensualiteit of het opheffen van fysieke en emotionele blokkades of belemmeringen: welkom!

Afhankelijk van jouw vraag, wens of verlangen, maken wij een arrangement op maat, binnen de tijd en ruimte die je zelf kiest. Ter inspiratie hebben we drie arrangementen uitgewerkt om alvast een indruk te krijgen. Wil je eerst kijken wat er mogelijk is en zelf een keuze maken? Vraag dan onze uitgebreide flyer aan via het contactformulier en kijk ook eens bij ons aanbod van workshops. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om losse coaching sessies of massages te boeken. Een informatiefolder over intimiteitscoaching is op aanvraag beschikbaar. 

Als je ’s middags of ’s avonds komt, kun je je verblijf verlengen met een overnachting in onze B&B.

Loving Touch

Een massage ervaring die je helpt ontspannen en rust te vinden in je hoofd en lijf. Je levenslust voelen en je energie weer laten stromen. Zacht en aandachtig, afgestemd op jouw vraag of verlangen. We ontvangen je met een kopje verse bio thee en we sluiten af met wat lekkernijen. Dit arrangement wordt door 1 masseur gegeven.

Tijdsduur: 2 uur
Waarde € 175

 

Sexological Bodywork en Somatic coaching

Lichaamsgerichte sessies die je ondersteunen meer in verbinding te komen met je (seksuele) plezier en die je helpen belemmeringen op dit vlak het hoofd te bieden. Alleen na intake te boeken. 

Tijdsduur: 2 uur
Waarde € 200

Divine Intimacy

Je wilt je vrijer voelen in jezelf en daardoor in contact met anderen of je wilt weer leren genieten van je seksualiteit. We onderzoeken wat je belemmert en reiken je tools aan waardoor je hart en lust weer samenbrengt. Een uitgebreid arrangement voor deep divers (op te delen in verschillende sessies) helemaal afgestemd op jouw situatie en verlangen.

Tijdsduur totaal 7,5 uur
Waarde € 875

” Wauw wat een mooie ervaring. Ik zit nu nog in mijn bubbel.
Dit heeft mij tot nu toe al zoveel eigenliefde gebracht. Ik heb nu geleerd om mijn verlangens uit te spreken en om dat ook te mogen ontvangen. Ik heb mooie verbindingen gemaakt met medecursisten,  maar ook fijne aanrakingen mogen ervaren. De begeleiding is warm, en fijn. Ik voel mij daar zeer welkom”. 

Man, tantra introductie trilogie

“Ik voelde me door de respectvolle liefdevolle manier waarop Steven mij aanraakte – volledig met zijn aandacht bij mij zijnde- zo gezien en geëerd als vrouw, het ontroerde me”. 

Tibetaanse tantramassage

“Actieve energie opwekkende technieken werden afgewisseld met lange strelingen, hele subtiele prikkelingen en tergend langzame koesterende strijkingen, waardoor de energie volop in mijn lichaam ging stromen, maar ook diepere lagen werden geraakt.

 

Even de snelheid uit mijn leventje halen. Ik heb het als erg fijn ervaren, vooral de vertraging was erg goed voor mij. Bewust worden, ik ben er, ik leef, ik voel, ik ontvang”. 

Vrouw, tantramassage

Stuur direct een bericht

Wil je graag direct een bericht achterlaten?
Vul dan onderstaande velden in:
Vergeet niet het sommetje te maken!

Contact

13 + 5 =