Selecteer een pagina

Samen

Ontdekken en spelen, ervaren en voelen, (aan)geraakt worden of op tantrische wijze verkennen

hoe je je relatie weer tot leven brengt.

Hartenlust

Massages Relatietherapie Tantra

Wij komen samen

Soms zijn hart en lust elkaar kwijt en dan kan tantra uitkomst bieden. Aanraking en fysiek contact doen wonderen voor je relatie, net als het leren benoemen wat je zou willen ontvangen of ervaren.

Elkaar weer opnieuw ontdekken: hoe mooi is dat? Samen groeien en ontwikkelen en jullie liefde transformeren? Tantra biedt een scala aan mogelijkheden voor verdieping van jezelf en je relatie.
Een manier om meer balans te creëren in je leven. Aandacht, aanwezigheid, afstemming en aanraking zijn de sleutel tot meer gevoel en verbinding. Hierin nodigen we je van harte uit!

Hoe zich dat vertaalt naar ons aanbod?
Jullie vraag, wens of verlangen is hierbij leidend. Zoals de wens om elkaar te leren masseren, een hulpvraag om iets lastigs te verkennen of een verlangen om samen gemasseerd te worden. Een combinatie van verschillende wensen behoort ook tot de mogelijkheden. In samenspraak met jullie maken we een arrangement op maat, binnen de tijd en ruimte die jullie kiezen. Als voorbeeld hebben we drie arrangementen bedacht om een idee te krijgen van wat mogelijk is.

Als je ’s middags of ’s avonds komt, kun je je verblijf verlengen met een overnachting in ons B&B en kun je ook een hapje mee-eten.  Wil je eerst kijken wat er mogelijk is en inspiratie opdoen? Vraag dan onze uitgebreide flyer aan.

Tantric Touch

Een heerlijke manier om je geliefde te verrassen en de liefdesbatterij weer op te laden. Laat je in vervoering brengen door onze liefdevolle aanraking waarbij je gelijktijdig door ons gemasseerd wordt, in dezelfde sfeervolle ruimte.

We ontvangen jullie met een feestelijk drankje of verse bio thee en we sluiten af met wat lekkernijen.

Tijd: 2,5 uur

Waarde € 300 

Tantric Delight

Een reis langs de zintuigen met aansluitend een tantrische massage. Laat je verrassen in dit speelse arrangement, waarbij we je uitnodigen je over te geven aan wat je ervaart en ontdekt.  Een verrassende reis, waarbij verschillende zintuigen geprikkeld worden, met als afronding een tantrische massage. Dit arrangement is inclusief versnaperingen.

Tijd: 3,5 uur
Waarde € 450

Endless love

Voor “deep divers”. De liefdesbatterij weer opladen door de temperatuur van jullie relatie te meten en aansluitend ervaren hoe je dat vorm geeft? Dit uitgebreide arrangement bestaat een uit sessie van 2 uren, waarin we eerst met elkaar verkennen wat de dynamiek is in jullie relatie en vervolgens wat nodig is om de liefdestemperatuur te verhogen. Aansluitend verzorgen we een mini workshop om te laten ervaren hoe je dat concreet vormgeeft.  Als afronding naar wens een Orgasmic meditation sessie of een sessie waarin je elkaar tantrisch leert masseren.

Tijd: 7,5 uur
Waarde € 850

“Lieve Anina, Bedankt voor de enorme gastvrijheid in je B & B. Het was hartverwarmend en de massages die ik samen met mijn lief van jou en Steven heb mogen ontvangen waren heerlijk. Daar gaan we nog lang van nagenieten!”. 

Duo massage arrangement

“Samen met mijn man deelgenomen aan de workshop Orgasmic Meditation. We kregen een heldere uitleg van Steven en hij wist op een prettige manier de technieken aan te reiken. Het bracht me in een totale ontspanning, waarbij ik veel fysieke sensaties ervaarde. Een heel bijzondere manier om samen intiem te zijn, zonder een doel na te streven. Dat gaan we vast thuis ook oppakken”. 

“Ken je de ervaring dat je door de aanraking van de ander aangezet wordt? Opnieuw voelen dat je leeft en dat het leven al bruisend in en door je stroomt?

Op een warme, veilige en prikkelende wijze word je in contact gebracht met een massagevorm die deuren in jezelf en de ander opent. Het heeft ons enorm geholpen ons liefdesleven te verlevendigen”. 

Echtpaar, leersessie tantrisch masseren i.c.m. relatiecoaching 

Stuur direct een bericht

Wil je graag direct een bericht achterlaten?
Vul dan onderstaande velden in:
Vergeet niet het sommetje te maken!

Contact

13 + 1 =